iPad 2 anunțat pe 2 martie și lansat În iunie?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.483 ori
<b>iPad 2 anunțat pe 2 martie și lansat În iunie?</b>Reuters ne informează că Apple ar putea lansa mult-așteptata tabletă iPad 2 în data de 2 martie, primele unități urmând să ajungă în magazine în aprilie... sau iunie, conform celor de la Bloomberg. Majoritatea analiștilor se așteptau la o...

Reuters ne informează că Apple ar putea lansa mult-așteptata tabletă iPad 2 în data de 2 martie, primele unități urmând să ajungă în magazine în aprilie... sau iunie, conform celor de la Bloomberg. Majoritatea analiștilor se așteptau la o punere în vânzare în aprilie, ca și anul trecut, dar motivul întârzierii ar putea fi problemele cu producătorii componentelor.

Sursa acestor informații este compania Hon Hai Precision Industry Co, din Taiwan, care menționează probleme cu producția noii tablete. O întârziere a lansării cu 2 luni ar putea afecta vânzările Apple pe acest an, dând și concurenței mai mult timp să se adapteze la specificațiile lui iPad 2, care vor fi anunțate în martie.

în ce privește anunțul oficial, acesta va sosi pe 2, luna viitoare, în cadrul unui eveniment oficial care îl va avea ca maestru de ceremonii pe Tim Cook, COO Apple și înlocuitorul temporar al lui Steve Jobs. Vă reamintim că gurul companiei din Cupertino este din nou în concediu medical, din cauza unor probleme de sănătate.

înainte de va alarma că iPad 2 sosește de abia în iunie, există și analiști care dezmint informația, citând seriozitatea Apple, care mereu livrează la timp noile produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×