Nvidia trimite invitații presei la un eveniment programat pentru 3 martie, va lansa un produs "pregătit de 5 ani"

706 ori
<b>Nvidia trimite invitații presei la un eveniment programat pentru 3 martie, va lansa un produs "pregătit de 5 ani"</b>Nvidia a început să trimită invitații presei la un eveniment ce va avea loc pe 3 martie, în San Francisco. CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang se va afla pe scenă pentru a prezenta un produs "aflat în dezvoltare de 5 ani". Invitațiile promit și...

Nvidia a început să trimită invitații presei la un eveniment ce va avea loc pe 3 martie, în San Francisco. CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang se va afla pe scenă pentru a prezenta un produs "aflat în dezvoltare de 5 ani".

Invitațiile promit și "redefinirea viitorului gamingului" și dacă ne luăm după trendurile actuale, atunci noul produs ar trebui să fie o tabletă. E posibil să fie vorba despre un Nvidia Shield Tablet 2, cu procesor Tegra X1 la bord. Acest chipset a fost prezentat la CES 2015 lună trecută și a uimit prin performanta sa de 1 teraflop. Evident, e foarte posibil că anunțul Nvidia de pe 3 martie să nu aibă legătură cu tablete sau telefoane, ci cu gamingul pe PC, dar instinctul ne spune că e vorba de un Shield totuși.

Nu e exclus să vedem și o consolă Nvidia sau poate un device axat pe Steam OS. Cu puțin timp în urma apăruseră speculații că nouă tableta Shield ar urma să debuteze în martie, aliniindu-se deci cu sosirea acestei invitații. E ciudat că evenimentul are loc în preajma debutului lui MWC 2015 și nu la MWC 2015. Oare va fi Nvidia prezenta în două locuri diferite, cu două evenimente diferite?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×