Nvidia trimite invitații presei la un eveniment programat pentru 3 martie, va lansa un produs "pregătit de 5 ani"

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 620 ori
<b>Nvidia trimite invitații presei la un eveniment programat pentru 3 martie, va lansa un produs "pregătit de 5 ani"</b>Nvidia a început să trimită invitații presei la un eveniment ce va avea loc pe 3 martie, în San Francisco. CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang se va afla pe scenă pentru a prezenta un produs "aflat în dezvoltare de 5 ani". Invitațiile promit și...

Nvidia a început să trimită invitații presei la un eveniment ce va avea loc pe 3 martie, în San Francisco. CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang se va afla pe scenă pentru a prezenta un produs "aflat în dezvoltare de 5 ani".

Invitațiile promit și "redefinirea viitorului gamingului" și dacă ne luăm după trendurile actuale, atunci noul produs ar trebui să fie o tabletă. E posibil să fie vorba despre un Nvidia Shield Tablet 2, cu procesor Tegra X1 la bord. Acest chipset a fost prezentat la CES 2015 lună trecută și a uimit prin performanta sa de 1 teraflop. Evident, e foarte posibil că anunțul Nvidia de pe 3 martie să nu aibă legătură cu tablete sau telefoane, ci cu gamingul pe PC, dar instinctul ne spune că e vorba de un Shield totuși.

Nu e exclus să vedem și o consolă Nvidia sau poate un device axat pe Steam OS. Cu puțin timp în urma apăruseră speculații că nouă tableta Shield ar urma să debuteze în martie, aliniindu-se deci cu sosirea acestei invitații. E ciudat că evenimentul are loc în preajma debutului lui MWC 2015 și nu la MWC 2015. Oare va fi Nvidia prezenta în două locuri diferite, cu două evenimente diferite?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×