Samsung Galaxy S6 comparat cu iPhone 6 Într-o nouă serie de imagini; Seamănă foarte mult!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.422 ori
<b>Samsung Galaxy S6 comparat cu iPhone 6 Într-o nouă serie de imagini; Seamănă foarte mult!</b>Samsung Galaxy S6 poate începe deja să provoace controverse, deși nici măcar nu s-a lansat încă. Telefonul flagship Samsung pe 2015 a apărut într-o serie de schițe și imagini care îl compară cu iPhone 6, iar cele două terminale seamănă...

Samsung Galaxy S6 poate începe deja să provoace controverse, deși nici măcar nu s-a lansat încă. Telefonul flagship Samsung pe 2015 a apărut într-o serie de schițe și imagini care îl compară cu iPhone 6, iar cele două terminale seamănă foarte mult.

Pornind de la camera din spate care iese în relief și până la profilul rotunjit cu butoane de volum în formă de pilulă, acest design da senzația de deja vu. Dacă mai trecem și la partea inferioară a handsetului deja am putea începe să confundăm acest smartphone cu un iPhone 6. Ambele modele au difuzorul și jackul audio plasate jos, flancând portul de încărcare.

Diferența este că microfonul este lângă difuzor pe Galaxy S6, iar difuzorul are două rânduri de orificii și nu unul ca pe iPhone 6. Evident, nu are rost că fanii Apple să se înfurie deja, de vreme ce telefonul nici măcar nu a fost anunțat oficial încă. Mai interesante mi se par afirmațiile sursei care a scăpat aceste imagini și anume că acest telefon va avea un ecran de 4.9 inch pentru a face mai clară distincția între seria Galaxy Note și Galaxy S.

Credeți că e posibilă această abordare? Cum vi se par asemănările cu iPhone 6?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×