Design-ul actualizat pentru iPad Pro 2018 este ca și confirmat de o iconiță apărută în iOS 12

879 ori
<b>Design-ul actualizat pentru iPad Pro 2018 este ca și confirmat de o iconiță apărută în iOS 12</b>Chiar mâine pe data de 30 octombrie cei de la Apple au programat un eveniment de presă de final de an, conferință în cadrul căreia vor vedea lansate noi tablete iPad, Mac-uri, dar și accesorii. Vedetele show-ului vor fi clar tabletele iPad

În cazul în care ați uitat vă reamintim că mâine pe data de 30 octombrie cei de la Apple au programat un eveniment special de presă unde vom vedea noutăți din zona iPad, Mac, dar și câteva acccesorii noi. Cele mai interesante lansări vor fi ale iPad-urilor Pro 2018, modele care potrivit zvonurilor vor sosi în versiuni de 11 și 12.9 inch și care vor adopta un design actualizat, fără buton home Touch ID la bord.

Motivul pentru renunțarea la acest element de autentificare stă în spatele reducerii marginilor din jurul ecranului, un design pe care l-am văzut anterior în mai multe leak-uri și care astăzi este ca și confirmat prin intermediul unei iconițe extrase dintr-un build recent al lui iOS 12. Aici vedem clar noul design cu muchii înguste și renunțarea la butonul circular Home.

Vom avea parte de soluția Face ID în schimb care va funcționa atât în mod Portrait, cât și Landscape, iar dacă ultimele zvonuri se adeveresc, atunci vom primi și port USB-C la bază în loc de unul Lightning. Tabletele vor avea procesor Apple A12X și nu ar fi exclus să vedem 4 sau 6 GB RAM la bord.

Detaliile complete le aflăm mâine! 

 

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×