O nouă tableta de gaming e gata de debut! Project Fiona, tableta Razer cu Windows 8 si CPU Core i7! (Video)

1.489 ori
<b>O nouă tableta de gaming e gata de debut! Project Fiona, tableta Razer cu Windows 8 si CPU Core i7! (Video)</b>Cine a fost atent la CES 2012 a remarcat o serie de gadgeturi interesante care nici până azi nu au trecut de stadiul de prototip, din păcate. Printre ele se numără și Project Fiona, o tabletă Razer pentru gameri, pe care o puteți admira mai jos....

Cine a fost atent la CES 2012 a remarcat o serie de gadgeturi interesante care nici până azi nu au trecut de stadiul de prototip, din păcate. Printre ele se numără și Project Fiona, o tabletă Razer pentru gameri, pe care o puteți admira mai jos. Razer a postat recent pe pagina sa de Facebook că dacă va primi 10.000 de like-uri și share-uri în următoarele 7 zile după postare, atunci va face tableta un produs real.

Ei bine, device-ul cu Windows 8 și procesor Core i7 are toate șansele să devină real în curând, iar Razer accepta chiar de la fanii săi sugestii cu privire la design, specificații, alte funcții ce trebuie incluse plus accesorii. Site-ul Razer dedicat produsului include o listă de specificații, pe care găsim inclus un procesor Intel Core i7 și un display de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un accelerometru și un giroscop cu 3 axe.

Dotările terminalului pentru gameri mai includ și force feedback și suport Dolby 7.1, Bluetooth 3.0 și posibil și acele manete pentru gaming, de care nu sunt încă sigur dacă vor fi atașate sau încorporate pe tableta. La începutul anului Razer promitea un preț de 1000 de dolari pentru acest model, dar rămâne de văzut dacă se va ține de cuvânt, având în vedere dotările. Să vedem și cum vor sta cu parteneriatele pentru jocuri, deși din câte știu cel mai nou Assassin's Creed a fost prezentat rulând pe acest gadget. Ați cumpăra o astfel de tableta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×