Pirates of the Caribbean: Master of the Seas, joc gratuit de la Disney pentru cei care se simt pirați (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.114 ori
<b>Pirates of the Caribbean: Master of the Seas, joc gratuit de la Disney pentru cei care se simt pirați (Video)</b>Dacă v-a plăcut seria Pirații din Caraibe mult, acum aveți șansa de jucați pe Android un titlu din aceeași serie, sub numele de Pirates of the Caribbean: Master of the Seas. Produs de Disney ca și filmele cu Johnny Depp, jocul este disponibil...

Dacă v-a plăcut seria Pirații din Caraibe mult, acum aveți șansa de jucați pe Android un titlu din aceeași serie, sub numele de Pirates of the Caribbean: Master of the Seas. Produs de Disney ca și filmele cu Johnny Depp, jocul este disponibil gratuit și necesită Android 2.2 sau o versiune ulterioară. El ocupa doar 40 MB, cel puțin inițial.

Se pune mare accent pe socializare și interacțiunea cu prietenii, prin invitarea lor la formarea unei echipe de pirați. Alianțele numeroase vor fi mai puternice și vor exista și dueluri între corăbii pe marea învolburata. Veți putea cumpăra noi tunuri, arme, amulete și echipamente pentru a upgrada navele voastre de corsari. Veți avea și diferite questuri la dispoziție, care vă vor aduce aur în plus, pentru noi achiziții. Gameplay-ul este destul de simplu: veți naviga folosindu-vă nava și veți ajunge de la o insulă la alta, completând diferite misiuni, vă veți lupta cu alți pirați și veți deveni "stăpânul mărilor".

Pirates of the Caribbean: Master of the Seas, joc gratuit de la Disney pentru cei care se simt pirați (Video)

Ideea este vă axați pe creșterea în nivel, pe questuri și bătălii, dar și pe mărirea echipajului. Pentru a adăuga noi membri echipajului îi puteți căuta după nume de utilizator, vă puteți conecta la Facebook sau îi puteți angaja în joc. Nu există o limită de membri ai echipajului, deci puteți avea oricâți. Când vine momentul unei bătălii veți vedea pirații în apropiere și dacă dați tap pe nava lor le veți vedea statisticile și decide dacă îi atacați. Un joc cu pirați care sună destul de amuzant, per total și pe care îl găsiți aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×