HTC Își scoate acustica În evidență cu două mega difuzoare trompetă: Gramohorn II

1.347 ori
<b>HTC Își scoate acustica În evidență cu două mega difuzoare trompetă: Gramohorn II</b>HTC e gata oricând de un artificiu de PR, fie că e vorba de clipuri misterioase cu Robert Downey Jr sau oameni care fac reclamă la HTC lângă o clădire în care are loc un eveniment Samsung. De această dată un accesoriu atrage atenția, un soi de...

HTC e gata oricând de un artificiu de PR, fie că e vorba de clipuri misterioase cu Robert Downey Jr sau oameni care fac reclamă la HTC lângă o clădire în care are loc un eveniment Samsung. De această dată un accesoriu atrage atenția, un soi de difuzor trompetă steampunk pe care îl admirați mai jos.

HTC UK e responsabilă cu această poznă, iar accesoriul are și un nume: Gramohorn II. Acest audio kit este un difuzor pasiv care se conectează la un device HTC ca un dock și preia outputul audio al telefonului amplificându-l prin mecanismul sau acustic supradimensionat. Produsul sare în ochi prin design mai degrabă și are un preț destul de mare, la 8000 de dolari ai săi.

HTC Își scoate acustica În evidență cu două mega difuzoare trompetă: Gramohorn II

în cazul în care vă întrebați, primul Gramohorn a fost un accesoriu pentru iPhone iar versiunea 2 a fost adusă la viață cu ajutorul imprimării 3D. Există și o variantă mai ieftină de Gramohorn II, care costă 1600 de dolari și care probabil că va transforma device-ul în singurul subiect de discuții la o petrecere foarte zgomotoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×