Piața de tablete din România ar putea ajunge la 1 milion de unități livrate În acest an; Iată viziunea directorului Evolio!

1.389 ori
<b>Piața de tablete din România ar putea ajunge la 1 milion de unități livrate În acest an; Iată viziunea directorului Evolio!</b>într-un interviu cu Ziarul Financiar, Liviu Nistoran, director general Evolio a declarat că în acest an România ar putea ajunge la 1 milion de tablete livrate. Valoarea vânzărilor ar urma să ajungă în jurul a 150 de milioane de euro. &nbsp;...

într-un interviu cu Ziarul Financiar, Liviu Nistoran, director general Evolio a declarat că în acest an România ar putea ajunge la 1 milion de tablete livrate. Valoarea vânzărilor ar urma să ajungă în jurul a 150 de milioane de euro.

Același oficial Televoice, companie care oferă produsele sub brand Evolio a declarat că piața locală de tablete a ajuns la peste 600.000 de unități în 2013. Valoarea acestor vânzări a fost de aproximativ 100 de milioane de euro, iar Evolio a avut anul trecut o cotă de 15% din piața locală. Televoice a livrat 90.000 de tablete, cu o valoare totală de 6 milioane de euro.

Allview a deținut 20% din piață, iar E-Boda 12%. Reprezentanții acestor două branduri sunt mai puțin optimiști pentru evoluția pieței în 2014 în România, prezicând între 780.000 și 800.000 de unități livrate în țară. Care va fi marele câștigător al acestui an? Va prima cantitatea sau calitatea?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×