Samsung Galaxy S5 nu va fi lansat la MWC 2014; Iată unde e posibil să Îl vedem pentru prima oară!

1.405 ori
<b>Samsung Galaxy S5 nu va fi lansat la MWC 2014; Iată unde e posibil să Îl vedem pentru prima oară!</b>Pentru o perioadă am crezut că vom avea norocul să asistăm la debutul lui Galaxy S5 la CES 2014, apoi la MWC, iar dacă prima variantă a picat, ei bine a doua pică chiar azi. Surse apropiate de Samsung afirmă că lansarea noului Galaxy S va avea...

Pentru o perioadă am crezut că vom avea norocul să asistăm la debutul lui Galaxy S5 la CES 2014, apoi la MWC, iar dacă prima variantă a picat, ei bine a doua pică chiar azi. Surse apropiate de Samsung afirmă că lansarea noului Galaxy S va avea loc în cadrul unui eveniment separat, în martie și nu la MWC.

Cu câteva zile în urmă un jurnalist italian pe nume Flavio confirma că noul flagship va debuta la Londra la mijlocul lunii martie. și Galaxy S III a fost lansat la Londra, în vreme ce Galaxy S4 a fost anunțat în New York. ZDNet Korea citează un oficial Samsung, afirmând că MWC nu ar fi momentul ideal pentru o lansare, probabil din cauză că vor fi atâta de multe telefoane noi acolo.

Dacă până acum oscilam între aprilie și martie drept luna de lansare a lui Galaxy S5, se pare că martie apare cel mai des în zvonuri. Să vedem acum dacă evenimentul grandios asociat lui S5 va avea loc la Londra sau New York. Aș prefera Londra, deoarece lansarea lui S III s-a lăsat cu un concert de muzică clasică în capitala UK, în vreme ce la New York am avut teatru de Broadway de prost gust.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×