PREMIERĂ: Tabletă misterioasă de la Evolio Într-un preview Mobilissimo! Evotab 3? (Video)

3.132 ori
<b>PREMIERĂ: Tabletă misterioasă de la Evolio Într-un preview Mobilissimo! Evotab 3? (Video)</b>Astăzi avem o premieră la Mobilissimo.ro: o tabletă încă neanunțată de la Evolio, cu ecran de 7 inch și Android 4.0 la bord. Acest model nu are încă un nume oficial, dar bănuiesc că va face parte din seria Evotab, dacă mă întrebați pe...

Astăzi avem o premieră la Mobilissimo.ro: o tabletă încă neanunțată de la Evolio, cu ecran de 7 inch și Android 4.0 la bord. Acest model nu are încă un nume oficial, dar bănuiesc că va face parte din seria Evotab, dacă mă întrebați pe mine.

Terminalul suportă o rezoluție de 800 x 480 și este dotat cu un procesor Boxchip A10 de 1 GHz, 1 GB RAM DDR3 și 8 GB memorie flash. în partea frontală avem o cameră de 1.3 megapixeli, iar tableta misterioasă de la Evolio rulează Android 4.0.3, după cum se vede și în review. Acest terminal dispune și de un port HDMI, port microUSB, slot microSD și jack audio de 3.5 mm.

Evolio Evotab 3

Modelul are și un difuzor în partea din spate, butoane de volum în partea superioară, unde găsim și butonul On/OFF și un misterios buton ESC. Produsul Evolio are o carcasă din plastic ce pare destul de solidă și măsoară 9.5 mm în grosime. Sunt sigur că acest device va sosi pe piața românească la un preț rezonabil, poate undeva la 500 - 600 de lei.

Evolio Evotab 3

Trebuie să aflați și un aspect unic al acestei tablete: ea vine cu un transmițător FM, care permite ca muzica de pe tabletă să fie auzită pe difuzoarele sistemului audio din automobil, setând radio-ul pe frecvența FM a tabletei. Până atunci și până ce ne va sosi varianta oficială și finală a tabletei, vă las cu acest preview video și vă aștept impresiile în comentarii, sau pe forum!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×