Nokia Maps cu navigație 3D va Înlocui Bing Maps În Windows Phone 8?

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 898 ori
<b>Nokia Maps cu navigație 3D va Înlocui Bing Maps În Windows Phone 8?</b>Dacă ați văzut la lucru un telefon din seria Lumia cu siguranță ați remarcat că aduce Nokia Maps cât și Bing Maps. Primul este mult mai ok pentru țara noastră decât al doilea care nu oferă informații suficiente. &nbsp; A apărut un zvon pe...

Dacă ați văzut la lucru un telefon din seria Lumia cu siguranță ați remarcat că aduce Nokia Maps cât și Bing Maps. Primul este mult mai ok pentru țara noastră decât al doilea care nu oferă informații suficiente.

A apărut un zvon pe un blog de tehnologie din dot com dedicat Windows că pe Windows Phone 8 ar fi integrate hărțile Nokia cu navigație 3D, cu update-uri de trafic, accelerare hardware pentru toate handseturile cu Windows Phone.

Windows Phone 8 ar aduce și integrare Skype, Windows Phone Wallert, multe noutăți la camera foto, dezvoltare de jocuri mai facilă. Toate informațiile sunt așteptate a fi anunțate la Windows Phone Summit ce începe pe 20 iunie.

Nu știu dacă va conveni celor de la Samsung, HTC, etc să aducă Nokia Maps pe telefoanele lor sau cine știe, Windows Phone să ajungă exclusiv pentru Nokia. Nu m-aș mira dacă s-ar face această mutare. Vom vedea în câteva zile ce ne aduce Microsoft pe Windows Phone 8. Pe zona de navigație trebuie să lupte cu Google Maps care mi se pare cel mai complet produs din piață, Apple aduce hărțile sale în iOS 6, lupta se încinge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×