Telefoane Nokia dual core (1GHz), dotate cu camere true zoom... de abia În 2012?!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.711 ori
<b>Telefoane Nokia dual core (1GHz), dotate cu camere true zoom... de abia În 2012?!</b>Nokia are planuri mari pentru 2011, atât la capitolul hardware, cât și software, intenționând să producă primele telefoane dual core și handseturi dotate cu camere true zoom. De asemenea, finlandezii intenționează să ofere 4 sau 5 actualizări...

Nokia are planuri mari pentru 2011, atât la capitolul hardware, cât și software, intenționând să producă primele telefoane dual core și handseturi dotate cu camere true zoom. De asemenea, finlandezii intenționează să ofere 4 sau 5 actualizări ale lui Symbian OS în următoarele 12-15 luni. Scopul este o revoluționare a interfaței atât de criticată de toată lumea, inclusiv de noi.

Veștile despre aceste planuri de viitor vin de la Conferința International Mobile Internet din Beijing. Un prim upgrade de software Symbian va sosi în primul trimestru al lui 2011 și va include peste 50 de îmbunătățiri vizibile, inclusiv un browser cu o interfață mai intuitivă. în trimestrul 2 și 3 al anului viitor Nokia va rezolva problema cu interfața și feeling-ul lui Symbian odată pentru totdeauna.

Finlandezii iau în calcul pentru anul viitor și modele dual core cu procesoare de 1GHz și memorie grafică crescută. Din păcate aceste terminale sunt programate pentru finalul anului viitor și primul trimestru al lui 2012, în vreme ce Motorola și LG vor lansa produse similare în maxim o lună sau două.

Cu un Symbian care abia acum își descoperă noua direcție și o inovație la capitol hardware deja prezentă în portofoliul marilor producători de telefoane, va reuși Nokia să facă față nebuniei Android și iOS?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×