Primele specificații și imagini ale tabletei HTC Volantis (Nexus 9) ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.168 ori
<b>Primele specificații și imagini ale tabletei HTC Volantis (Nexus 9) ajung pe web</b>Deși zvonurile din ultimul timp sugerau faptul că HTC va produce o tabletă de 8 inch sub branding Nexus, iată că un nou leak scoate la iveală specificațiile unui model cu numele de cod Volantis, tabletă ce va dispune de un display de 8.9 inch. De...

Deși zvonurile din ultimul timp sugerau faptul că HTC va produce o tabletă de 8 inch sub branding Nexus, iată că un nou leak scoate la iveală specificațiile unui model cu numele de cod Volantis, tabletă ce va dispune de un display de 8.9 inch. De asemenea, putem arunca o privire și asupra unor imagini randate ce par a fi foarte realistice.

Acest presupus Nexus 9 va aduce la pachet un display de 8.9 inch cu rezoluție 2048 x 1440 și o densitate de 281 ppi, un procesor NVIDIA Tegra K1 pe 64-bit, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB memorie internă, o cameră foto principală de 8 megapixel cu stabilizare optică a imaginii și o cameră secundară de 3 megapixeli.

HTC Volantis - Nexus 9

De asemenea, mai întâlnim două difuzoare stereo frontale și conectivitate LTE 4G. HTC Volantis va măsura 226.31 mm în lungime, 151.19 mm în lungime și o grosime de doar 7.8 mm. Tableta ar putea sosi pe piață în trimestrul 4 din acest an la un preț de 399$ pentru versiunea de 16 GB și 499$ pentru versiunea de 32 GB.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×