Primele specificații și imagini ale tabletei HTC Volantis (Nexus 9) ajung pe web

1.239 ori
<b>Primele specificații și imagini ale tabletei HTC Volantis (Nexus 9) ajung pe web</b>Deși zvonurile din ultimul timp sugerau faptul că HTC va produce o tabletă de 8 inch sub branding Nexus, iată că un nou leak scoate la iveală specificațiile unui model cu numele de cod Volantis, tabletă ce va dispune de un display de 8.9 inch. De...

Deși zvonurile din ultimul timp sugerau faptul că HTC va produce o tabletă de 8 inch sub branding Nexus, iată că un nou leak scoate la iveală specificațiile unui model cu numele de cod Volantis, tabletă ce va dispune de un display de 8.9 inch. De asemenea, putem arunca o privire și asupra unor imagini randate ce par a fi foarte realistice.

Acest presupus Nexus 9 va aduce la pachet un display de 8.9 inch cu rezoluție 2048 x 1440 și o densitate de 281 ppi, un procesor NVIDIA Tegra K1 pe 64-bit, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB memorie internă, o cameră foto principală de 8 megapixel cu stabilizare optică a imaginii și o cameră secundară de 3 megapixeli.

HTC Volantis - Nexus 9

De asemenea, mai întâlnim două difuzoare stereo frontale și conectivitate LTE 4G. HTC Volantis va măsura 226.31 mm în lungime, 151.19 mm în lungime și o grosime de doar 7.8 mm. Tableta ar putea sosi pe piață în trimestrul 4 din acest an la un preț de 399$ pentru versiunea de 16 GB și 499$ pentru versiunea de 32 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×