Globlins Review (Allview Viva D8): joc amuzant cu reacții În lanț, dar ușor frustrant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 878 ori
<b>Globlins Review (Allview Viva D8): joc amuzant cu reacții În lanț, dar ușor frustrant (Video)</b>Dacă urmăriți Cartoon Network, știți probabil de existența unui desen numit Globlins, iar acum există și un joc cu acest nume. L-am testat pe Allview Viva D8, iar acest joc este disponibil gratuit, în cazul în care vă întrebați. &nbsp;...

Dacă urmăriți Cartoon Network, știți probabil de existența unui desen numit Globlins, iar acum există și un joc cu acest nume. L-am testat pe Allview Viva D8, iar acest joc este disponibil gratuit, în cazul în care vă întrebați.

Tableta Allview Viva D8 poate fi câștigată de voi la un concurs, iar revenind la joc el este un puzzle care implică spargerea unor mici creaturi printr-o reacție în lanț. Veți apăsa pe ecran pentru a sparge un mic monstru, care va trage cu bule în jurul său, spărgând alte creaturi. Unele vor trage pe diagonală, altele doar în dreapta sau stânga lor. Există 3 faze ale acestor creaturi, care pot arăta ca un embrion, pot dormi sau pot fi active.

Globlins

Cele embrionale trebuie lovite de 3 ori pentru a se sparge și veți rămâne rapid fără bule dacă trageți în ele de multe ori. Jocul e destul de greu, se petrece în 5 universuri diferite și aveți și obiecte cu care să interacționați, precum o serie de colțuri în care ricoșează bulele. Există 75 de nivele în Globlins, iar jucătorii pot cumpăra gadgeturi și powerupuri care costă cam prea mult.

Grafica e copilăroasă, iar jocul e atractiv, mai ales că are nivelul de dificultate ridicat, dar uneori devine frustrant să rămâi fără bule atât de des. El primește nota 7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview Viva D8 prețuri actualizate:

Globlins Review (Allview Viva D8)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×