Chromecast va avea În curând concurență pe piață din partea unui dongle low-cost ce rulează Firefox OS

780 ori
<b>Chromecast va avea În curând concurență pe piață din partea unui dongle low-cost ce rulează Firefox OS</b>Iată că după terminale mobile ce rulează sistemul de operare Firefox OS, acum aflăm și despre un produs destinat televizoarelor, și anume un dongle HDMI. Acesta va ajunge pe piață ca un produs rival pentru pentru celebrul Google Chromecast, un...

Iată că după terminale mobile ce rulează sistemul de operare Firefox OS, acum aflăm și despre un produs destinat televizoarelor, și anume un dongle HDMI. Acesta va ajunge pe piață ca un produs rival pentru pentru celebrul Google Chromecast, un dispozitiv de media streaming ce poate fi achiziționat cu suma de 35$.

Cu toate că nu avem multe detalii despre acest device, potrivit unor informații, dongle-ul Firefox OS va fi un device low cost și nu unul premium. Aflăm că primele indicii cu privire la acest dispozitiv au apărut pe Twitter, moment în care o imagine cu produsul prototip și-a făcut apariția pe pagina lui Christian Heilamm, evanghelist Mozilla.

Acest device este descris drept un prototip total deschis care suportă casting pe TV și care reușește să să ruleze aplicații Chromecast. Această funcție face parte din proiectul de screen sharing, funcție prin care un produs ce rulează sistemul de operare Firefox OS poate primi aproape orice aplicație, neexistând limitări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×