Primul test de benchmark pentru tableta Google Nexus dezvoltată de către ASUS

Autor:  | Publicat în:  Google 1.029 ori
<b>Primul test de benchmark pentru tableta Google Nexus dezvoltată de către ASUS</b>Cea mai așteptată tabletă Android în acest moment este tableta Google Nexus. Până acum erau doar telefoanele din seria Nexus și în viitorul apropiat vom avea și o tabletă care va fi pe placul multora din perspectiva prețului și a faptului că...

Cea mai așteptată tabletă Android în acest moment este tableta Google Nexus. Până acum erau doar telefoanele din seria Nexus și în viitorul apropiat vom avea și o tabletă care va fi pe placul multora din perspectiva prețului și a faptului că pe ea vor fi portate cel mai repede versiunile Android.

Să vedem cu cine a colaborat Google până acum la telefoanele Nexus:
1. Google Nexus One - fabricat de către HTC;
2. Google Nexus S și Galaxy Nexus produs de către Samsung.

Tableta Nexus se pare că va fi produsă de către ASUS. Procesorul va fi Tegra 3 - quad-core la 1.3 GHz și display-ul afișează o rezoluție de 1280x768 pixeli. Avem și confirmarea că ASUS este compania producătoare. Numele său s-ar putea să fie Google Asus Nexus 7. Asta va indica și diagoanala display-ului - 7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli îi de bun augur. Avem și o noutate pe partea de software - Android 4.1 Ice Cream Sandwich.

Prezentarea oficială este așteptată pentru i/O Developer Conference ce va avea loc în San Francisco între 27 și 29 iunie 2012. Prețul estimat pe blogurile de tehnologie din dot com: între 149 și 249 dolari. Oferă multe pentru suma respectivă.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×