Primul test de benchmark pentru tableta Google Nexus dezvoltată de către ASUS

Autor:  | Publicat în:  Google 1.078 ori
<b>Primul test de benchmark pentru tableta Google Nexus dezvoltată de către ASUS</b>Cea mai așteptată tabletă Android în acest moment este tableta Google Nexus. Până acum erau doar telefoanele din seria Nexus și în viitorul apropiat vom avea și o tabletă care va fi pe placul multora din perspectiva prețului și a faptului că...

Cea mai așteptată tabletă Android în acest moment este tableta Google Nexus. Până acum erau doar telefoanele din seria Nexus și în viitorul apropiat vom avea și o tabletă care va fi pe placul multora din perspectiva prețului și a faptului că pe ea vor fi portate cel mai repede versiunile Android.

Să vedem cu cine a colaborat Google până acum la telefoanele Nexus:
1. Google Nexus One - fabricat de către HTC;
2. Google Nexus S și Galaxy Nexus produs de către Samsung.

Tableta Nexus se pare că va fi produsă de către ASUS. Procesorul va fi Tegra 3 - quad-core la 1.3 GHz și display-ul afișează o rezoluție de 1280x768 pixeli. Avem și confirmarea că ASUS este compania producătoare. Numele său s-ar putea să fie Google Asus Nexus 7. Asta va indica și diagoanala display-ului - 7 inch cu rezoluție 1280x768 pixeli îi de bun augur. Avem și o noutate pe partea de software - Android 4.1 Ice Cream Sandwich.

Prezentarea oficială este așteptată pentru i/O Developer Conference ce va avea loc în San Francisco între 27 și 29 iunie 2012. Prețul estimat pe blogurile de tehnologie din dot com: între 149 și 249 dolari. Oferă multe pentru suma respectivă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×