Qualcomm anunţă o serie de modemuri LTE pentru terminalele Windows 10, cu suport MBIM

680 ori
<b>Qualcomm anunţă o serie de modemuri LTE pentru terminalele Windows 10, cu suport MBIM</b>Dacă Qualcomm nu domina piaţa de modemuri WiFi pe terminalele mobile şi mai ales cele cu diagonală mare, compania are de g&acirc;nd să &icirc;şi pună amprenta serios pe piaţa de modemuri 4G. Şi face asta lans&acirc;nd o serie specială de...

Dacă Qualcomm nu domina piaţa de modemuri WiFi pe terminalele mobile şi mai ales cele cu diagonală mare, compania are de gând să îşi pună amprenta serios pe piaţa de modemuri 4G. Şi face asta lansând o serie specială de modemuri LTE cu suport pentru Windows 10.

E vorba despre modelele Snapdragon X12, X10, X8, X7 şi X5 în special, modemuri care vor ajunge în curând pe laptopuri, tablete şi convertibile cu Windows 10 la bord. Ele oferă suport LTE Advanced şi sunt compatibile cu MBIM (Mobile Broadband Interface Model), tehnologie de pe Windows 10. Qualcomm are ca scop să ofere o conexiune LTE pe PC-uri şi laptopuri similară cu cea de pe telefoane.

Vârful de gama aici e modemul Qualcomm Snapdragon X12, care suporta viteze de download de până la 600 Mbps, prin agregare a operatorilor prin downlink 3X. Uploadul ajunge la 150 Mbps. X7 atinge viteze de download de 300 Mbps, upload de 50 Mbps, iar X5 scade downloadul la 150 Mbps, dar păstrează aceeaşi viteză de upload. Va fi interesant de văzut cum răspund cei de la Intel acestei provocări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×