Puternicul chip Samsung Mongoose apare în benchmakuri cu rezultate excelente

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.012 ori
<b>Puternicul chip Samsung Mongoose apare în benchmakuri cu rezultate excelente</b>Ştiam de ceva vreme ca Samsung lucrează la un nou procesor Exynos, care se bazează pe o nouă arhitectură, iar numele său de cod era Mongoose sau Exynos M1. Azi vedem şi c&acirc;teva benchmarkuri legate de acest chipset, care ar putea ajunge pe...

Ştiam de ceva vreme ca Samsung lucrează la un nou procesor Exynos, care se bazează pe o nouă arhitectură, iar numele său de cod era Mongoose sau Exynos M1. Azi vedem şi câteva benchmarkuri legate de acest chipset, care ar putea ajunge pe unele versiuni de Galaxy S7.

Samsung dezvolta acest CPU cu core-uri custom, pentru a obţine extra performanta şi eficientă de la el. Acesta ar putea fi chipsetul Exynos 8890, dar numărul modelului nu poate fi garantat încă. Conform unei scăpări de pe Weibo, noul procesor Exynos cu core-uri Mongoose a fost testat la o frecvenţă de 2.3 GHz, atingând 2294 puncte în testul single thread şi 6908 puncte în cel multi thread.

Samsung Mongoose

Testat în mod Power Saving, chipsetul a atins 1710 puncte în primul test şi 4896 în al doilea. În schimb, în Ultra Power Saving Mode, acelaşi chipset ajunge la 1100/3209 puncte. Faţă de ultimele scăpări ale acestui chipset, rezultatele au crescut, iar dacă vreţi o comparatie, faimosul Apple A9 de pe iPhone 6S şi 6S Plus atinge 2487/4330 puncte în acest test GeekBench.

Ar fi interesant de văzut o comparaţie şi cu Snapdragon 820 pentru a vedea ce ne aşteaptă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×