Ramos i10 Pro, o nouă tabletă din China cu dual boot ar putea ajunge și la noi

1.342 ori
<b>Ramos i10 Pro, o nouă tabletă din China cu dual boot ar putea ajunge și la noi</b>Pentru că știm că firma chinezească Ramos produce și terminalele branduite de companii romanești, ne interesează mult detaliile despre o astfel de tableta dual boot. E vorba despre noul model Ramos i10 Pro, care ar putea ajunge la noi cu branding...

Pentru că știm că firma chinezească Ramos produce și terminalele branduite de companii romanești, ne interesează mult detaliile despre o astfel de tableta dual boot. E vorba despre noul model Ramos i10 Pro, care ar putea ajunge la noi cu branding Evolio.

Noul model vine cu ecran de 10.1 inch, Windows 8.1 și Android în sistem dual boot și suporta o rezoluție Full HD. Designul carcasei sale mă duce cu gândul destul de mult la un Nokia Lumia, iar specificațiile tabletei includ 2 GB RAM, 32 GB ROM și un procesor Intel Bay Trail Z3770D. în spate avem o cameră de 5 megapixel, iar în zona frontală un buton dedicat Windows.

Ramos i10 Pro

Observ și prezența a doua difuzoare stereo în spate și a ceea ce pare a fi un port full USB lateral. Există deja modele cu branding românesc și CPU Intel, precum Allview Viva i8, deci gheața a fost spartă și așteptam acum și un device dual boot de acest gen, poate inspirat chiar de către acest Ramos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×