Ramos i8 Pro, o tabletă Windows 8.1 cu procesor quad core Bay Trail, care ar putea ajunge și la noi

Autor:  | Publicat în:  Ramos 728 ori
<b>Ramos i8 Pro, o tabletă Windows 8.1 cu procesor quad core Bay Trail, care ar putea ajunge și la noi</b>Ramos este o companie din China care a servit drept OEM pentru câteva terminale cu brand local. De aceea ne intriga să aflăm că Ramos a produs recent și &nbsp;o tabletă Windows 8.1 atractivă, cu ecran de 8 inch, mai ales că acest model ar putea...

Ramos este o companie din China care a servit drept OEM pentru câteva terminale cu brand local. De aceea ne intriga să aflăm că Ramos a produs recent și  o tabletă Windows 8.1 atractivă, cu ecran de 8 inch, mai ales că acest model ar putea ajunge și la noi rebranduit.

Cu câteva luni în urma Ramos lansa o altă tableta Windows 8 cu aceeași diagonală, modelul Ramos i8, iar cum sosește versiunea să Pro. Ea înlocuiește procesorul Bay Trail dual core cu unul quad core și aduce Windows 8.1 în ecuație. Ramos i8 Pro se bazează pe un CPU Intel Atom Bay Trail quad core, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă.

După exemplul predecesorului său, acest model ar trebui să aibă un preț accesibil, mai ales că Ramos i8 costă sub 200 de dolari. Noul venit suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli pe un panou IPS și adoptă și cameră frontală și cameră spate. Alte dotări includ WiFi, Bluetooth și slot microSD, iar designul acestui model nu arată rău deloc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×