Noua Nokia ar putea licenția tehnologiile sale de baza către alte companii; Pregătește tehnologii avansate noi!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 974 ori
<b>Noua Nokia ar putea licenția tehnologiile sale de baza către alte companii; Pregătește tehnologii avansate noi!</b>Cum vă suna conceptului unui telefon Samsung cu camera Pureview? Oricât de ciudat ar părea, aceasta abordarea ar putea fi realizată pe viitor, dacă informațiile despre colaborările Nokia cu parteneri de top sunt reale. &nbsp; Se pare că "noua...

Cum vă suna conceptului unui telefon Samsung cu camera Pureview? Oricât de ciudat ar părea, aceasta abordarea ar putea fi realizată pe viitor, dacă informațiile despre colaborările Nokia cu parteneri de top sunt reale.

Se pare că "noua Nokia", adică ceea ce a rămas din firma finlandeză fără partea cedată către Microsoft se va baza pe dezvoltarea de noi tehnologii și licențierea lor către parteneri prestigioși. Nokia are un portofoliu enorm de brevete, care nu au intrat sub incidența tranzacției față de MS. O mutare de licențiere a tehnologiilor proprii ar răni seria Lumia, care e achiziționata tocmai pentru tehnologiile unice, de la Pureview și HERE Maps până la cele legate de Rich Recording sau acustică excelentă.

Asta înseamnă că pe viitor Noua Nokia nu se va sfii să ofere celui mai generos licitant senzorii săi foto Pureview de nouă generație, un nou tip de carcasa, conectivitate sau sisteme de hărți. Să vedem și ce companii vor profita de "superoferta" și dacă nu cumva vor considera nepotrivită integrarea unei camere Pureview după ce ea ajunsese sinonimă cu Lumia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×