Re-volt 2 Review: o evoluție clară față de predecesor și un multiplayer atractiv (Video)

1.450 ori
<b>Re-volt 2 Review: o evoluție clară față de predecesor și un multiplayer atractiv (Video)</b>La aproape un an distanță de la recenzia lui Revolt 1 pe o tabletă Allview dacă nu mă înșel vă prezentăm și recenzia lui Revolt 2, tot pe o tabletă de la aceeasi companie. Am testat jocul pe Allview Viva i8, iar grafică sa a arătat foarte...

La aproape un an distanță de la recenzia lui Revolt 1 pe o tabletă Allview dacă nu mă înșel vă prezentăm și recenzia lui Revolt 2, tot pe o tabletă de la aceeasi companie. Am testat jocul pe Allview Viva i8, iar grafică sa a arătat foarte bine.

​

Acest titlu este disponbil gratuit și păstrează rețeta predecesorului și jocurilor de curse din anii 90 din aceeași serie. E vorba despre un joc de curse cu mașini teleghidate, cu grafică 3D și powerupuri pe care le luați din mers. Aveți la dispoziție numeroase vehicule, de la monster truck-uri la automobile tip NASCAR, mașini sport și multe altele.

Re-volt 2 Review

Fiecare vehicul poate fi upgradat, cheltuind banii obținuți în urma curselor. îmi place la Revolt 2 că s-au rezolvat problemele cu controlul pe care le avea Revolt 1, deși se mai întâmplă să derapam inexplicabil uneori. în plus, se întâmplă foarte des că în Revolt 2 să fim șicanați, loviți de adversari și întrecuți chiar la linia de sosire, după ce AI-ul stătuse cuminte toată cursa.

De apreciat este aici și noul mod multiplayer Grand Prix, care vă oferă ligi cu 50 de jucători și 5 noi curse în fiecare săptămână. Circuitele au un design atractiv și grad de dificultate mai scăzut decât la primul Revolt, care exagera puțin cu rampele și capcanele. îi acordăm acestui joc nota 8 din 10 pentru că e totuși ușor repetitiv. îl descărcați de aici.

Puteți afla prețul tabletei aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×