Record pentru piața de tablete În trimestrul 1 al acestui an; Apple rămâne la conducerea segmentului

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 876 ori
<b>Record pentru piața de tablete În trimestrul 1 al acestui an; Apple rămâne la conducerea segmentului</b>Livrările de tablete la nivel global au atins încă un record în primul trimestru al acestui an, după un final de 2012 cu cifre impresionante. De această dată nu doar Apple a contribuit la creșterea segmentului, ci și Android și într-o mică...

Livrările de tablete la nivel global au atins încă un record în primul trimestru al acestui an, după un final de 2012 cu cifre impresionante. De această dată nu doar Apple a contribuit la creșterea segmentului, ci și Android și într-o mică măsură și Windows 8/Win RT.

Cele mai noi cifre vin de la Strategy Analytics și arata că numărul total de tablete livrate în trimestrul 1 a ajuns la 40.6 milioane de unități. Asta înseamnă mai mult decât dublu față de cele 18.7 milioane din același trimestru anul trecut. și totul este cauzat de cererea impresionantă pentru astfel de terminale și evoluția firească de la PC-uri și laptopuri la tablete.

iOS a avut cea mai mare cotă de piață pe zona de tablete, cu 48% din piață, dar nu mai domina atât de autoritar pe cât o făcea atunci când conceptul de iPad era proaspăt. în 2012 spre exemplu, Apple avea 63% cota de piață pe partea de tablete, iar acum Android a ajuns la 43% la nivel global și la 17.6 milioane de unități doar în trimestrul 1, iar creșterea e datorată în mare parte și terminalelor white box din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×