Nokia pregătește o lansare Windows Phone pe 14 mai; Nokia EOS, Catwalk, Juggernaut?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.023 ori
<b>Nokia pregătește o lansare Windows Phone pe 14 mai; Nokia EOS, Catwalk, Juggernaut?</b>Dacă în urmă cu câteva zile Nokia a făcut un teaser și apoi a prezentat un nou telefon Asha, acum planurile sale pentru luna mai sunt ceva mai ample. Finlandezii au anunțat un eveniment pentru luna viitoare, el urmând să aibă loc pe 14 mai în...

Dacă în urmă cu câteva zile Nokia a făcut un teaser și apoi a prezentat un nou telefon Asha, acum planurile sale pentru luna mai sunt ceva mai ample. Finlandezii au anunțat un eveniment pentru luna viitoare, el urmând să aibă loc pe 14 mai în Marea Britanie.

De această dată va fi un eveniment axat pe Windows Phone, după cum se afirmă și în invitația care aduce vorba despre "povestea Nokia Lumia". Ne așteptam la debutul lui Nokia EOS, acel telefon Pureview cu cameră de 41 de megapixeli, sau poate debutul lui Catwalk, adică un Nokia Lumia 920 ușor îmbunătățit și cu design metalic.

Poate că vom vedea și primul phablet Nokia, eventual acel Juggernaut despre care nu am mai auzit nimic, dar nu ar strica să vedem și o tabletă cu Windows RT. Sunt tare curios dacă noile terminale ale producătorului nordic se vor lansa direct cu Windows Phone 8.1 Blue, sau vor merge tot pe Windows Phone 8. Voi ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×