Rufus Cuff este un gadget aflat la limita dintre tabletă şi purtabil, plasat la încheietură și pe antebraț (Video)

734 ori
<b>Rufus Cuff este un gadget aflat la limita dintre tabletă şi purtabil, plasat la încheietură și pe antebraț (Video)</b>&Icirc;n ultimii ani puţine companii au mai experimentat cu formaturi inedite de gadgeturi, mulţumindu-se cu clasicele smartphone-uri, tablete şi mai nou purtabile. Totuşi există loc de experimentare mai ales la startupuri. O astfel de companie a...

În ultimii ani puţine companii au mai experimentat cu formaturi inedite de gadgeturi, mulţumindu-se cu clasicele smartphone-uri, tablete şi mai nou purtabile. Totuşi există loc de experimentare mai ales la startupuri. O astfel de companie a creat Rufus Cuff, care e un soi de tableta pentru încheietura si antebrat.

Acest device are un ecran de 3.2 inch si se amplasează pe antebraţ, după cum vedeţi în clipul de mai jos. Având în vedere diagonală, acest model e mai apropiat de un iPhone 4 decât de o tabletă actuală spre exemplu. Gadgetul oferă funcţii precum email, SMS, chiar şi jocuri, dar şi web browsing, playback muzical şi video. Nu există cartela SIM pe Rufus Cuff, deci apelarea vocală şi video se realizează via WiFi.

Din fericire avem la dispoziţie o cameră frontala şi un microfon, în acest scop. Ca OS a fost ales Android, iar terminalul poate fi conectat la un telefon cu Android sau iOS. În plus, Rufus Cuff are şi rol de fitness tracker şi include GPS, accelerometru şi giroscop, astfel încât poate monitoriza excelent o sesiune de jogging. Problema ar fi cu transpiraţia din timpul alergării şi cu faptul că veţi părea rudă cu Iron Man cu acest gadget la mână.

Conform companiei producătoare motivul pentru mărimea exagerată a purtabilului e bateria generoasă, puterea de procesare şi antenele puternice. De la prima campanie Indiegogo pentru acest produs în 2014, Rufus Cuff a strâns peste 750.000 de dolari. Livrările încep în 2016 şi preţurile pornesc de la 249 de dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×