Samsung ar putea pregăti o tabletă compusă din două părți (cu display flexibil) pentru MWC 2014; Un brevet confirmă!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 594 ori
<b>Samsung ar putea pregăti o tabletă compusă din două părți (cu display flexibil) pentru MWC 2014; Un brevet confirmă!</b>Se pare că Samsung are planuri mari pentru MWC 2014, de vreme ce un brevet proaspăt apărut pe web indică faptul că producătorul asiatic a reușit să dezvolte o tabletă cu ecran indoibil la 90 de grade. &nbsp; Vedem în această imagine extrasă...

Se pare că Samsung are planuri mari pentru MWC 2014, de vreme ce un brevet proaspăt apărut pe web indică faptul că producătorul asiatic a reușit să dezvolte o tabletă cu ecran indoibil la 90 de grade.

Vedem în această imagine extrasă dintr-un document oficial o tabletă cu un ecran în 2 părți, care se poate îndoi la 90 de grade. Zvonuri despre tablete flexibile am mai auzit în trecut, dar fără a vedea dovezi solide precum aceasta. Samsung are obiceiul să aducă prototipuri la MWC, cum a fost cazul lui Youm și al altor experimente.

Deja războiul terminalelor flexibile sau macar curbate a început, cu Galaxy Round versus LG G Flex, dar LG are un ușor avantaj aici. Sursa acestei scăpări se așteaptă să vedem mai mult de un produs flexibil Samsung la MWC și trebuie să ne amintim că anul trecut vicepreședintele Samsung a confirmat anul trecut că până în 2015 vom vedea pe piața device-uri care se pot îndoi, fie ele tablete sau telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×