Samsung Galaxy Tab 3 Kids, o tabletă excelentă pentru perioada Back to School va sosi În septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.308 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Kids, o tabletă excelentă pentru perioada Back to School va sosi În septembrie</b>Se pare că în Asia va exista o versiune specială a tabletei Samsung Galaxy Tab 3 7.0 și anume Galaxy Tab 3 Kids. Ea poate fi percepută ca un soi de răspuns la produsul LG KidsPad de anul trecut sau pur și simplu un device atractiv pentru părinți...

Se pare că în Asia va exista o versiune specială a tabletei Samsung Galaxy Tab 3 7.0 și anume Galaxy Tab 3 Kids. Ea poate fi percepută ca un soi de răspuns la produsul LG KidsPad de anul trecut sau pur și simplu un device atractiv pentru părinți și copii în perioada Back to School.

După cum se vede în imagine terminalul a fost personalizat atât la nivel de carcasă, cât și ca software. El este plin de jocuri și softuri educaționale, iar carcasa poate primi un strat protector exterior care să îl ferească de accidentele inevitabile provocate de cei mici. Acest produs vine cu un display TFT LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual core de 1.2 GHz și 1 GB RAM.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids, o tabletă excelentă pentru perioada Back to School va sosi În septembrie

Terminalul integrează și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, NFC, Bluetooth 3.0 și măsoară 9.9 mm în grosime. Gadgetul cântărește 302 grame și mai jos aveți de dragul comparației și tableta LG, care arată parcă exagerat de copilăros față de modelul Samsung. Nu pot promite că Tab 3 Kids va ajunge la noi, dar dacă o va face asta se va întâmpla în septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×