Imagini noi cu carcasa lui iPad Mini 2 ne prezintă designul său În detaliu

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.045 ori
<b>Imagini noi cu carcasa lui iPad Mini 2 ne prezintă designul său În detaliu</b>în ultimele zile am văzut foarte multe fotografii cu iPhone 5S sau 5C și parcă am uitat că în curând vom vedea și o nouă generație de iPad și iPad Mini. Ei bine, sursele care postează de obicei imagini nu au uitat și astăzi Sonny...

în ultimele zile am văzut foarte multe fotografii cu iPhone 5S sau 5C și parcă am uitat că în curând vom vedea și o nouă generație de iPad și iPad Mini. Ei bine, sursele care postează de obicei imagini nu au uitat și astăzi Sonny Dickson a postat o serie de fotografii de înaltă rezoluție cu carcasa lui iPad Mini 2.

Dacă despre iPhone 5S și 5C știm că vor fi anunțate pe 10 septembrie, sau cel puțin așa afirmă zvonurile, nu avem nici un indiciu cu privire la lansarea lui iPad 5 sau iPad Mini 2. Viitorul iPad Mini va avea un display Retina și în mare același design ca și predecesorul său. Ne așteptam ca terminalul să debuteze undeva în octombrie sau noiembrie, dacă ar fi să speculăm și nu pot decât să mă întreb dacă sub butonul sau Home vom găsi același locaș gol ca și pe iPhone 5S.

El ar fi menit pentru integrarea unui scanner de amprente, care ar fi binevenit pe un iPad Mini ce se poate transforma oricând în POS datorită naturii sale portabile. Așteptăm acum și imagini cu un iPad Mini 2 asamblat, eventual și cu ecranul pornit, dar asta poate puțin mai încolo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×