Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch

989 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch</b>După îndelungi speculații și apariția la diferite autorități de certificare și chiar magazine online, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 este oficial. Acest produs este o tabletă de 7 inch despre care se zvonea cu un an în urmă. &nbsp; Avem de-a...

După îndelungi speculații și apariția la diferite autorități de certificare și chiar magazine online, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 este oficial. Acest produs este o tabletă de 7 inch despre care se zvonea cu un an în urmă.

Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil, care ar putea fi undeva pe la 130 de dolari din câte am auzit. Galaxy Tab 3 Lite încorporează un display de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual core de 1.2 GHz și cu origine necunoscută, plus 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Dacă ar fi să speculez aș putea spune că procesorul e un Intel, poate MediaTek, eventual Via sau Marvell.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Alte dotări includ un slot microSD, o baterie de 3600 mAh, iar Samsung promite aici 8 ore de playback video cu o singură încărcare. Avem la dispoziție și o cameră de 2 megapixeli în spate și o cameră frontală, plus opțiuni variate de conectivitate, de la WiFi și Bluetooth 4.0 la GPS, USB 2.0 și WiFi Direct. Va exista și o variantă 3G a tabletei și trebuie să aflați că acest device rulează Android 4.2 Jelly Bean și este destul de masiv, cu o grosime de 9.7 mm și greutate de 310 grame. Tableta intra în magazine luna viitoare.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×