Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch

1.009 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch</b>După îndelungi speculații și apariția la diferite autorități de certificare și chiar magazine online, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 este oficial. Acest produs este o tabletă de 7 inch despre care se zvonea cu un an în urmă. &nbsp; Avem de-a...

După îndelungi speculații și apariția la diferite autorități de certificare și chiar magazine online, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 este oficial. Acest produs este o tabletă de 7 inch despre care se zvonea cu un an în urmă.

Avem de-a face cu un terminal cu preț accesibil, care ar putea fi undeva pe la 130 de dolari din câte am auzit. Galaxy Tab 3 Lite încorporează un display de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual core de 1.2 GHz și cu origine necunoscută, plus 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Dacă ar fi să speculez aș putea spune că procesorul e un Intel, poate MediaTek, eventual Via sau Marvell.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Alte dotări includ un slot microSD, o baterie de 3600 mAh, iar Samsung promite aici 8 ore de playback video cu o singură încărcare. Avem la dispoziție și o cameră de 2 megapixeli în spate și o cameră frontală, plus opțiuni variate de conectivitate, de la WiFi și Bluetooth 4.0 la GPS, USB 2.0 și WiFi Direct. Va exista și o variantă 3G a tabletei și trebuie să aflați că acest device rulează Android 4.2 Jelly Bean și este destul de masiv, cu o grosime de 9.7 mm și greutate de 310 grame. Tableta intra în magazine luna viitoare.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite anunțat oficial, tableta de buget cu ecran de 7 inch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×