Huawei anunță un procesor octa core HiSilicon, gata pentru utilizare pe terminalele mobile

Autor:  | Publicat în:  Huawei 727 ori
<b>Huawei anunță un procesor octa core HiSilicon, gata pentru utilizare pe terminalele mobile</b>Cu un an în urma Huawei anunța că pregătește un procesor octa core, iar astăzi șeful companiei, Richard Yu afirmă&nbsp;că produsul e în sfârșit gata. Yu a anunțat două noi chipuri 28 nm despre care aflați detalii mai jos. &nbsp; Modelul...

Cu un an în urma Huawei anunța că pregătește un procesor octa core, iar astăzi șeful companiei, Richard Yu afirmă că produsul e în sfârșit gata. Yu a anunțat două noi chipuri 28 nm despre care aflați detalii mai jos.

Modelul octa core este K3V3, un setup big.LITTLE cu o parte quad core Cortex A15 și una quad core Cortex A7. Celălalt model nou este un quad core Cortex A9, probabil K3V2 Pro. Nu e încă foarte clar dacă procesorul octa core de la Huawei va permite tuturor core-urilor să funcționeze simultan, dar ceea ce știm cu siguranță e că ambele chipuri noi vin cu modem multi mode LTE, cu suport pentru WCDMA și TD-SCDMA.

Același Richard Yu a postat pe web ca firma pe care o conduce pregătește și un CPU octa core 64 bit, dar apoi a șters mesajul. Sunt sigur că vom vedea câteva terminale bazate pe aceste noi procesoare la MWC 2014, dar asta nu înseamnă că nu vom mai vedea și telefoane Huawei cu procesoare Qualcomm și MediaTek.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×