Samsung Galaxy Tab 3D, un design de tabletă 3D HD care ar putea avea succes

1.851 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3D, un design de tabletă 3D HD care ar putea avea succes</b>După ce Samsung a încercat toate diagonalele posibile în seria de tablete Galaxy Tab, poate că e momentul să treacă la un alt format de device. Un exemplu ar fi acest Samsung Galaxy Tab 3D, o tabletă 3D HD realizată de către Joseph Dumary sub...

După ce Samsung a încercat toate diagonalele posibile în seria de tablete Galaxy Tab, poate că e momentul să treacă la un alt format de device. Un exemplu ar fi acest Samsung Galaxy Tab 3D, o tabletă 3D HD realizată de către Joseph Dumary sub formă de concept.

Terminalul are un design ce amintește ușor de Galaxy Tab 10.1, dar aduce în plus o cameră duală 3D HD. Tableta rulează Android Ice Cream Sandwich cu interfață personalizată specifică Samsung și vine cu un display Full HD AMOLED, 3 difuzoare HD, conexiune DP Connect pentru televizoare și sper eu și o baterie cu o capacitate rezonabilă, care să suporte toate aceste dotări hardware.

Din păcate nici urmă de ecran 3D pe acest device, astfel că mai avem de așteptat până la prima tabletă cu vizualizare și nu doar captură 3D. în orice caz, acest model Galaxy Tab pare a fi mai reușit decât LG Optimus Pad, o tabletă cu camera 3D care nu prea m-a impresionat. Probabil că de îndată ce acest Galaxy Tab ar ieși pe piață ar mai urma un proces din partea Apple.

Samsung Galaxy Tab 3D, un design de tabletă 3D HD care ar putea avea succes

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×