Samsung Omnia W, primul telefon Windows Phone Mango disponibil internațional

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.316 ori
<b>Samsung Omnia W, primul telefon Windows Phone Mango disponibil internațional</b>Samsung este oficial cea mai ocupată companie când vine vorba de lansări de telefoane sau tablete, astfel că nu mă miră că au anunțat un nou terminal mobil. Este vorba despre Samsung Omnia W, un handset Windows Phone Mango, primul care va fi...

Samsung este oficial cea mai ocupată companie când vine vorba de lansări de telefoane sau tablete, astfel că nu mă miră că au anunțat un nou terminal mobil. Este vorba despre Samsung Omnia W, un handset Windows Phone Mango, primul care va fi disponibil la nivel internațional. Există deja un telefon Mango lansat oficial, dar doar în Japonia - Fujitsu Toshiba IS12T.

Putem considera acest smartphone un urmaș pentru Omnia 7, dar diferențele nu sunt foarte mari, după cum arată și lista de specificații de mai jos:

  • CPU: 1.4GHz, single core
  • Display: 3.7 inchi, 800 x 480, Super AMOLED
  • Conectivitate: HSPA, EDGE, WiFi, Bluetooth 2.1, USB 2.0
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captură 720p la 30 fps, frontală VGA
  • Memorie: 512 MB RAM, 8 GB memorie internă
  • Baterie: Li-Ion, 1500 mAh
     

Samsung Omnia W, primul telefon Windows Phone Mango disponibil internațional

Handsetul măsoară 10.9 mm în grosime, cântărește 115.3 grame și va avea un preț de 310 euro, fără taxe și adaosuri. Trebuie să remarc că dotările sale hardware sunt foarte similare cu ale lui HTC Radar, în afară de procesorul puțin mai rapid. în plus față de pachetul software obișnuit Windows Phone primim Huburile clasice Samsung: Picture, Music, Video și Game. Aflați că Music Hub operează în tandem cu Zune, deci veți obține melodiile tot prin Microsoft.

și acum așteptăm și o lansare în România, eventual la un preț rezonabil, care îl va face să scadă și pe cel al lui Omnia 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×