Samsung Galaxy Note 10 ar putea tripla viteza de încărcare a lui Samsung Galaxy S10

1.941 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea tripla viteza de încărcare a lui Samsung Galaxy S10</b>Samsung Galaxy Note 10 a început deja să înregistreze câte o scăpare nouă în fiecare zi, iar acum avem detalii noi despre viteza de încărcare a bateriei sale. Auzisem deja că există perspectivele unui fast charge, dar mai nou se vorbeşte despre o viteză..

Samsung Galaxy Note 10 a început deja să înregistreze câte o scăpare nouă în fiecare zi, iar acum avem detalii noi despre viteza de încărcare a bateriei sale. Auzisem deja că există perspectivele unui fast charge, dar mai nou se vorbeşte despre o viteză triplă de încărcare faţă de Galaxy S10.

În ultima săptămână am văzut Samsung anunţând noi cipuri controller pentru încărcătoare de smartphone-uri, cu suport pentru alimentare la 100W via USB-C. Suntem totuşi departe de implementarea acestor cipuri pe încărcătoare de telefon. Până atunci zvonacul Ice Universe a postat pe Twitter un teaser criptic cu privire la încărcarea lui Note 10, în care apare Leonardo Da Vinci şi o secvenţă de cifre "101101" peste imagine.

Teaserul e mai amplu decât aţi crede, pentru Galaxy Note 10 are numele de cod Da Vinci. Cât despre "101101", acesta este codul binar pentru numărul 45. E posibil că Galaxy Note 10 să vină cu încărcare la 45W, depăşind SuperCharge-ul Huawei de 40W. În acest moment modelele Galaxy S10 suportă doar încărcare la 15W, aşa că saltul la 45W e impresionant.

Până acum se zvonea doar că vom vedea încărcare la 25W, după modelul seriai Galaxy A, dar Samsung s-a mobilizat şi a făcut un upgrade de încărcător. Ultimele scăpări au indicat şi că Galaxy Note 10 Pro va avea o impresionantă baterie de 4.500 mAh, cu 500 mAh mai mult decât Note 9. În ultima săptămână am aflat şi că sud corenii au mutat camera din centrul spatelui în lateral şi nu mai are orientare orizontală, ci verticală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×