Tableta Samsung Galaxy Tab A2 10.5 apare în fotografii direct de pe masa de certificare FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 937 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab A2 10.5 apare în fotografii direct de pe masa de certificare FCC</b>În perioada următoare sud-coreenii de la Samsung se pregătesc și de lansarea tabletei Galaxy Tab A2 10.5 pe piață, un dispozitiv care astăzi ni se prezintă în fotografii reale direct de pe masa de certificare FCC. Ce ne dezvăluie aceste imagini

Sud-coreenii de la Samsung au în pregătire și câteva tablete pentru debut în perioada următoare, una dintre acestea fiind și Galaxy Tab A2 10.5. Chiar astăzi avem ocazia să vedem dispozitivul prezentat în fotografii direct de pe masa de certificare FCC, imagini care dezvăluie câteva detalii legate de design.

Galaxy Tab A2 10.5

Avem aici o tabletă de 10.5 inch care la prima vedere nu impresionează peste măsură la nivel de look care rămâne într-un fel clasic pentru acest segment de produse. Și acum în 2018 marginile din jurul ecranului sunt unele destul de generoase, cu excepția celor laterale (stânga-dreapta) care parcă și-au mai redus puțin din grosime. 

Galaxy Tab A2 10.5

Cel mai probabil tableta va sosi într-o carcasă unibody din metal, sau poate cu un spate din sticlă, detaliu ce nu se poate remarca din aceste fotografii. Samsung Galaxy Tab A2 10.5 va avea port USB Type-C la bază, un ecran de 10.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1200 pixeli și aparent difuzoare stereo la bază. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare și nu ar fi exclus un debut pe 9 august odată cu Note 9. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×