Samsung Galaxy Tab S2 8.0 apare în GeekBench cu Android 7.0 Nougat la bord; E vorba despre varianta 2016 a tabletei

903 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S2 8.0 apare în GeekBench cu Android 7.0 Nougat la bord; E vorba despre varianta 2016 a tabletei</b>În vreme ce ne pregătim pentru lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S3, iată că sud-coreenii de la Samsung lucrează între timp la actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru modelul Tab S2 de anul trecut. Este vorba despre varianta actualizată lansată în

Avem o teorie ce se confirmă an de an şi lansare de lansare: de îndată ce apare versiunea nouă a unui terminal, telefon sau tabletă, se dă liber la actualizări software şi pentru modelul mai vechi. Astfel, în prag de lansare a lui Galaxy Tab S3 nu ne miră să vedem că apare un Samsung Galaxy Tab S2 cu Android Nougat la bord.

Tab S2 Nougat

E vorba despre versiunea Samsung Galaxy Tab S2 8.0, care a apărut în benchmarkul GeekBench cu acest OS. Acest lucru indică faptul că sud coreenii testează acest release software pe tabletele sale, iar cu ceva vreme în urmă am văzut şi Nougat pe versiunea de 9.7 inch a tabletei. De remarcat că modelul listat aici are numele de cod SM-T719, ceea ce înseamnă că e vorba despre versiunea actualizată a lui Tab S2 din 2016.

Acel model debuta în aprilie 2016 şi venea cu un upgrade de procesor, trecând la Qualcomm Snapdragon 652 de la Exynos-ul mai vechi. Rula Android Marshmallow la debut şi oferea un ecran Super AMOLED cu rezoluţie de 1536 x 2048 pixeli, dar şi o cameră principală de 8 megapixeli şi preţ de pornire de 450 de euro. E doar o chestiune de săptămâni până vine Nougat pe modelele Tab S2, consider eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×