Samsung Galaxy S6 Edge (versiunea Vodafone) primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România

7.125 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge (versiunea Vodafone) primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România</b>Prin intermedul cititorului nostru, Racasean Ionut-Cristian, căruia îi mulțumim pe această cale, aflăm că actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge a sosit de astăzi și în România. Cel puțin în cazul de față a venit

După cum aflăm prin intermediul cititorului nostru Racasean Ionut-Cristian, începând de astăzi s-a dat startul programului de update la Android 7.0 Nougat și pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S6 Edge în România. El a primit actualizarea pentru versiunea Vodafone și aflați pentru început că avem de-a face cu un pachet de 1350 MB, motiv pentru care se recomandă descărcarea sa folosind o conexiune Wi-Fi.

Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul aduce câteva noutăți interesante, precum o interfață actualizată, îmbunătățiri la capitolul notificări, dar și o performanță mai bună a funcției multi-window ce permite rularea în tandem a două aplicații pe ecran. Avem desigur și actualizările de securitate aferente.

S6 EDGE

Chiar și la ora actuală, Galaxy S6 Edge este un telefon bun de luat în seamă ținând cont de specificațiile sale hardware și dacă treceți peste câteva neajunsuri precum protuberanța camerei foto și lipsa slotului de card, atunci aveți în față o alegere interesantă. Mai jos aveți și câteva link-uri către prețurile actualizate practicate de retaileri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×