Tablete Kodak în pregătire? Kodak îşi licenţiază brandul către producătorul francez de tablete Archos

683 ori
<b>Tablete Kodak în pregătire? Kodak îşi licenţiază brandul către producătorul francez de tablete Archos</b>Cei de la Kodak au lansat deja smartphone-uri pe piață, iar următorul lucru pe care îl vor face va fi acela de a aduce și tablete în magazine. Acest lucru va fi posibil prin intermediul unui parteneriat cu cei de la Archos, companie franceză căruia i-au

După ce a lansat un prim smartphone sub brand propriu sub numele de Ektra, Kodak vrea să intre şi pe piaţa tabletelor. Deducem acest lucru din colaborarea cu producătorul francez Archos, către care Kodak şi-a licenţiat brandul.

Archos este un producător francez de telefoane şi tablete, care s-a remarcat prin produse midrange şi entry level, la preţuri foarte bune. Ei se axează pe piaţa europeană şi sunt unul dintre cei mai prolifici producători de tablete de gaming. Oficialii Kodak s-au declarat încântaţi de colaborare şi au amintit un mic "Ştiaţi că" şi anume faptul că Archos a fost prima companie care a lansat o tabletă cu Android la bord în anul 2009.

Am primit şi ceva teasing, aflând că pe viitor vom vedea o tabletă Kodak produsă de Archos şi dotată cu o cameră de 8 MP de calitate, plus aplicaţii şi funcţii foto şi video de top. Va exista şi conectivitate 3G şi funcţii de partajare a fotografiilor cu cei dragi. Primele tablete Kodak ajung în magazinele din Europa înainte de această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×