Samsung Galaxy TabQ, o nouă tableta de 7 inch lansată În China; Vine cu funcție de apelare telefonică

853 ori
<b>Samsung Galaxy TabQ, o nouă tableta de 7 inch lansată În China; Vine cu funcție de apelare telefonică</b>Samsung a lansat încă o tabletă nouă în China, de această dată un model cu dotări midrange cunoscut sub numele de Galaxy TabQ. Acest produs va fi cel mai probabil disponibil doar local și vine cu funcție de apelare telefonică. &nbsp; ​...

Samsung a lansat încă o tabletă nouă în China, de această dată un model cu dotări midrange cunoscut sub numele de Galaxy TabQ. Acest produs va fi cel mai probabil disponibil doar local și vine cu funcție de apelare telefonică.

​

Noul model integrează un display HD de 7 inch și va avea două versiuni: SM-T2558 pentru China Mobile și SM-T2556 pentru China Unicom. Terminalul dispune și de suport 4G LTE și are o textură ce imita pielea, urmând modelul device-urilor Samsung din ultimul an. Remarcăm pe ecran și prezența a doua rețele, deci acesta este un model dual SIM. La interior se afla un procesor quad core de 1.2 GHz, iar ecranul lui TabQ este un TFT.

Avem parte și de o cameră de 8 megapixeli cu blitz în spate, o cameră frontală de 2 MP, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass, WiFi și o baterie de 3200 mAh. Android 4.4 KitKat este platforma software de pe tableta, cu TouchWiz aplicat peste. E păstrat și butonul trademark Home, iar acest produs aduce mai degrabă cu un telefon mai mare, decât cu o tabletă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×