ZTE lansează brățara de fitness Grand Band

702 ori
<b>ZTE lansează brățara de fitness Grand Band</b>Ca răspuns la Xiaomi Mi Band și brățara Huawei care seamănă cu acest device, ZTE a lansat Grand Band, un accesoriu pentru fitness pe care îl puteți vedea mai jos. ZTE Grand Band vine cu suport pentru conectivitate Bluetooth 4.0 și se poate...

Ca răspuns la Xiaomi Mi Band și brățara Huawei care seamănă cu acest device, ZTE a lansat Grand Band, un accesoriu pentru fitness pe care îl puteți vedea mai jos. ZTE Grand Band vine cu suport pentru conectivitate Bluetooth 4.0 și se poate conecta la terminale cu Android 4.3 sau versiuni ulterioare.

Din ce am înțeles, acest model se poate conecta și la terminale iPhone și poate măsura pulsul utilizatorului. în plus, persoana care poartă brățara poate strânge și informații legate de fitness și sănătate și mă aștept să primim și o aplicație dedicată pe smartphone-urile ZTE. Grand Band va fi disponibil într-o varietate de culori și din păcate nu avem și un preț pentru acest accesoriu.

ZTE lansează brățara de fitness Grand Band

El va sosi în magazinele din China luna viitoare și poate măsura distanța parcursă, pașii și caloriile consumate. Afișajul sau este unul care oferă informația cu textură punctată, cam ca acea husă HTC Dot View, o abordare la modă în ziua de azi, mai ales pentru cei care prefera trendul 16 bit și adoră pixelarturile.

ZTE Grand Band

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×