Samsung mai are in plan tablete cu ecran mare si phableturi pentru 2014

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.174 ori
<b>Samsung mai are in plan tablete cu ecran mare si phableturi pentru 2014</b>In aceasta saptamana Samsung si-a anuntat rezultatele financiare pe Q4 2013 si in cadrul conferintei cu investitorii si analistii a oferit si cateva detalii despre planurile sale de viitor. Acestea includ, printre altele si cateva phableturi noi si...

In aceasta saptamana Samsung si-a anuntat rezultatele financiare pe Q4 2013 si in cadrul conferintei cu investitorii si analistii a oferit si cateva detalii despre planurile sale de viitor. Acestea includ, printre altele si cateva phableturi noi si tablete cu diagonala mare.

Prezent la acea conferinta mentionata anterior, directorul executiv Samsung, Hyunjoon Kim a afirmat că odată cu lansarea tabletelor de 12.2 inch de la CES 2014, Samsung a creat o noua categorie de produse. E vorba despre Galaxy Note Pro 12.2 si Galaxy TabPro 12.2, cu diagonale mari si specificatii de top. Exista indicii din cadrul companiei ca vor mai exista terminale cu astfel de ecrane in acest an si ca seria Galaxy Tab va da nastere la modele cu formaturi si mai variate.

Producatorul asiatic intentioneaza sa lanseze phableturi cu diagonala intre 5 si 6 inch, conform acelorasi oficiali. Viitoarele phableturi Samsung vor oferi experiente noi si variate, incluzand cele bazate pe stylus S Pen si functii ca multi window. Samsung a facut toate aceste declaratii pentru a-si asigura investitorii ca in ciuda scaderilor de vanzari din trimestrul 4, exista un viitor luminos in fata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×