Samsung nu se va baza atât de mult pe Galaxy S5; se va orienta mai mult către tablete În 2014?

2.359 ori
<b>Samsung nu se va baza atât de mult pe Galaxy S5; se va orienta mai mult către tablete În 2014?</b>Samsung s-a aflat într-o perioadă foarte benefică în ultimii ani, lucru ce s-a văzut prin numărul de vânzări, devenind astfel cel mai remarcat producător la nivel mondial. în trimestrul 3 al acestui an gigantul korean a vândut cele mai multe...

Samsung s-a aflat într-o perioadă foarte benefică în ultimii ani, lucru ce s-a văzut prin numărul de vânzări, devenind astfel cel mai remarcat producător la nivel mondial. în trimestrul 3 al acestui an gigantul korean a vândut cele mai multe device-uri și deține cea mai mare cotă de piață în ceea ce privește vânzările de smartphone-uri.

în ultimele săptămâni zvonurile apărute afirmă îngrijorarea cu privire la planurile viitoare ale companiei Samsung în ceea ce privește piața de smartphone-uri. S-ar părea că Samsung dorește să se bazeze mai mult și pe alte categorii de produse, nu ca până acum cum se întâmplă doar cu device-urile din seria Galaxy, care sunt cele mai promovate.

La începutul acestui an Samsung afirma că se așteaptă la un număr de 290 milioane de smartphone-uri vândute, o mare parte dintre acestea așteptându-se a fi terminale Galaxy S4, dar cu toate că acesta s-a vândut ca pâinea caldă, Samsung vrea mai mult. Acum, potrivit zvonurilor, cifrele s-au schimbat, Samsung menționând că se așteaptă să vândă doar 360 milioane de smartphone-uri. Acest lucru ar putea însemna că așteptările pentru Galaxy S5 s-au diminuat, dar totuși se dorește un număr mai mare de terminale Galaxy S5 vândute spre deosebire de modelul actual, Galaxy S4.

Potrivit presei koreene, Samsung se va concentra anul viitor mai mult pe device-uri entry-level și mid-range. Mai mult, sursele afirmă că pentru a acoperi aceste pierderi datorate vânzărilor proaste de smartphone-uri, atenția s-ar putea îndrepta către tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×