Gunner Z review: cu tancul prin oraș la vânătoare de zombii... În Raze X (Video)

982 ori
<b>Gunner Z review: cu tancul prin oraș la vânătoare de zombii... În Raze X (Video)</b>Pentru cei care se întreabă da, sunt posesor de iPhone 5, de aici și apariția sa în acest prim clip cu noul handset. E vorba despre un review pentru jocul Gunner Z, destul de popular în App Store și asta mai ales pentru că e gratuit și original....

Pentru cei care se întreabă da, sunt posesor de iPhone 5, de aici și apariția sa în acest prim clip cu noul handset. E vorba despre un review pentru jocul Gunner Z, destul de popular în App Store și asta mai ales pentru că e gratuit și original.

Acest titlu vă prezintă o grafică de tip raze X, iar Gunner Z este un shooter ce implică un vehicul militar cu o tureta reglabilă. Veți avea control asupra unor jeepuri pe care le veți putea upgrada după pofta inimii, fie că e vorba de rachete, armuri sau mitralieră. Controlul e foarte simplu, deoarece nici nu trebuie să mișcați vehiculul, ci doar tureta.

Pe lângă zombii sau tot felul de creaturi nemoarte de acest gen vă veți confrunta și cu camioane rivale și cu drone zburătoare sau terestre, plus că va trebui să vă feriți de minele plantate pe stradă. Puteți ridica și cobora tureta și o puteți roti la 360 de grade. Atmosfera e sinistră în acest joc și acțiunea e foarte rapidă.

Titlul e caracteristic zilei de Halloweeen, iar de la noi primește nota de 8.3 din 10. Download aici.

Puteți afla prețul lui iPhone 5 pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×