Samsung anunță profituri record pe trimestrul 3 al acestui an, venituri de 55 de miliarde de dolari

835 ori
<b>Samsung anunță profituri record pe trimestrul 3 al acestui an, venituri de 55 de miliarde de dolari</b>După LG și Samsung a publicat raportul financiar cu privire la veniturile sale pe trimestrul 3 al acestui an. Gigantul sud-coreean a anunțat profituri record, depășind predicțiile realizate cu câteva săptămâni în urmă. Compania care ne-a dat...

După LG și Samsung a publicat raportul financiar cu privire la veniturile sale pe trimestrul 3 al acestui an. Gigantul sud-coreean a anunțat profituri record, depășind predicțiile realizate cu câteva săptămâni în urmă.

Compania care ne-a dat modele ca Note 3 și Galaxy S4 a înregistrat un profit operațional de 9.56 miliarde de dolari, din venituri de 55.59 miliarde de dolari. Profitul este cu 7% mai ridicat decât în trimestrul trecut și cu 26% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut. Divizia de telefoane a adus un profit însemnat pentru sud-coreeni, în special datorită modelelor low cost.

Terminalele high end au rămas la același nivel de livrări ca și în trimestrul precedent, dar bănuiesc că în următoarele 3 luni vom simți și aportul lui Galaxy Note 3. Tabletele Samsung au înregistrat rezultate destul de bune în ultimele 3 luni, cu livrări mai mari decât de obicei. Pentru următorul trimestru Samsung anunță profituri și livrări și mai mari, ceea ce e logic, având în vedere că începe perioada sărbătorilor de iarnă.

Retineti si ca recent Samsung ar fi atins 40 de milioane de modele Galaxy S4 livrate, ceea ce suna impresionant, dar e sub asteptarile companiei cu privire la acest produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×