Samsung pregătește două noi tablete cu ecran de 2560 x 1600 pixeli, procesoare foarte puternice

Autor:  | Publicat în:  Samsung 992 ori
<b>Samsung pregătește două noi tablete cu ecran de 2560 x 1600 pixeli, procesoare foarte puternice</b>Faimosul zvonac @evleaks are informații noi despre cea mai puternică tableta Samsung a acestui an. E vorba despre device-ul cu nume de cod SM-P900, care vine cu ecran de 12.2 inch și procesor Exynos 5 Octa core. &nbsp; în plus, terminalul va adopta un...

Faimosul zvonac @evleaks are informații noi despre cea mai puternică tableta Samsung a acestui an. E vorba despre device-ul cu nume de cod SM-P900, care vine cu ecran de 12.2 inch și procesor Exynos 5 Octa core.

în plus, terminalul va adopta un stylus S Pen și ar putea debuta cu 3 GB RAM.  A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat un terminal puternic și mă întreb dacă această tabletă va debuta sub brandul Galaxy Note, având în vedere includerea unui stylus la pachet. în afară de modelul SM-P900, @evleaks are câteva detalii și despre P-600, o altă tableta Samsung cu rezolutie de 2560 x 1600 pixeli.

Acest model are diagonală de 10 inch și dispune de un procesor Snapdragon 800. Terminalul e un posibil urmaș al lui Nexus 10, despre care chiar Sundar Pichai de la Google vorbea recent, oferind indicii cu privire la o astfel de tableta. Ar fi interesant să vedem o trecere a întregii serii Nexus la Snapdragon, după ce Nexus 7 II a sosit cu un Snapdragon S4 Pro, iar un procesor de acest gen s-a aflat și pe Nexus 4.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×