Samsung pregătește două noi tablete cu ecran de 2560 x 1600 pixeli, procesoare foarte puternice

1.167 ori
<b>Samsung pregătește două noi tablete cu ecran de 2560 x 1600 pixeli, procesoare foarte puternice</b>Faimosul zvonac @evleaks are informații noi despre cea mai puternică tableta Samsung a acestui an. E vorba despre device-ul cu nume de cod SM-P900, care vine cu ecran de 12.2 inch și procesor Exynos 5 Octa core. &nbsp; în plus, terminalul va adopta un...

Faimosul zvonac @evleaks are informații noi despre cea mai puternică tableta Samsung a acestui an. E vorba despre device-ul cu nume de cod SM-P900, care vine cu ecran de 12.2 inch și procesor Exynos 5 Octa core.

în plus, terminalul va adopta un stylus S Pen și ar putea debuta cu 3 GB RAM.  A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat un terminal puternic și mă întreb dacă această tabletă va debuta sub brandul Galaxy Note, având în vedere includerea unui stylus la pachet. în afară de modelul SM-P900, @evleaks are câteva detalii și despre P-600, o altă tableta Samsung cu rezolutie de 2560 x 1600 pixeli.

Acest model are diagonală de 10 inch și dispune de un procesor Snapdragon 800. Terminalul e un posibil urmaș al lui Nexus 10, despre care chiar Sundar Pichai de la Google vorbea recent, oferind indicii cu privire la o astfel de tableta. Ar fi interesant să vedem o trecere a întregii serii Nexus la Snapdragon, după ce Nexus 7 II a sosit cu un Snapdragon S4 Pro, iar un procesor de acest gen s-a aflat și pe Nexus 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×