Moto X va avea o cameră bazată pe gesturi, aplicația camerei sale ajunge pe web via APK

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.416 ori
<b>Moto X va avea o cameră bazată pe gesturi, aplicația camerei sale ajunge pe web via APK</b>Cunoaștem deja multe detalii despre telefonul Moto X și acum și mai multe prin intermediul modelelor Motorola Droid Ultra, Maxx și Mini lansate în această săptămână. Ele împart aplicația cameră cu Moto X, care vine cu o interfața...

Cunoaștem deja multe detalii despre telefonul Moto X și acum și mai multe prin intermediul modelelor Motorola Droid Ultra, Maxx și Mini lansate în această săptămână. Ele împart aplicația cameră cu Moto X, care vine cu o interfața minimalistă și control prin gesturi.

Cei de la Android Police au pus mâna pe un APK al aplicației și l-au postat pe web. Fișierul a fost între timp scos de pe Internet, dar cu puțin noroc îl mai puteți găsi aici. Cei de la Engadget au testat aplicația pe Nexus 4 cu Android 4.2.2 și a funcționat OK. HDR și captura slow motion sunt dezactivate, iar modul panorama da eroare.

Moto X va avea o cameră bazată pe gesturi, aplicația camerei sale ajunge pe web via APK

Printre funcțiile noi se numără și Quick Capture, adică posibilitatea de a porni camera cu o dublă flexare a încheieturii. Interfața camerei este simplă și minimalista, oferind posibilitatea de swipe către dreapta pentru setări, stânga pentru galerie și sus/jos pentru zoom. Apăsați pe ecran pentru captura și țineți apăsat pentru captura în rafală.

Va avea succes acest UI al camerei? Vor cere utilizatorii să revină la stock? Aflăm săptămâna viitoare!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×