Samsung pregătește o nouă tabletă Galaxy Tab, de 8.9 inch; mai subțire decât iPad 2?

1.571 ori
<b>Samsung pregătește o nouă tabletă Galaxy Tab, de 8.9 inch; mai subțire decât iPad 2?</b>După cum probabil știați deja, Samsung își va extinde familia de tablete Galaxy Tab cu un nou membru, cu ocazia showului IT CTIA Wireless 2011. El va include o conferință de presă Samsung, organizată pe 22 martie și menită să prezinte oficial...

După cum probabil știați deja, Samsung își va extinde familia de tablete Galaxy Tab cu un nou membru, cu ocazia showului ITCTIA Wireless 2011. El va include o conferință de presă Samsung, organizată pe 22 martie și menită să prezinte oficial noua tabletă, de această dată cu o diagonală de 8.9 inch.

Samsung a postat recent pe Facebook imaginea-teaser de mai sus, în care își face apariția tableta, cu un design elegant. Există speculații care afirmă că device-ul va fi chiar mai subțire decât iPad 2, care a surprins pe toată lumea cu o grosime de 8.8 mm, atunci când a fost anunțat cu o săptămână în urmă. Dacă Samsung ne-a prezentat cel mai subțire smartphone din lume la MWC, Galaxy S II având o grosime de doar 8.49 mm, de ce nu ar avea o nouă premieră și la CTIA (cea mai subțire tabletă)?

Deja producătorul asiatic are o tabletă de 7 inch și una de 10.1 inch în portofoliu, iar cu noul model de 8.9 inch ar fi acoperită toată gama de astfel de terminale, eventual fiind lansat și un model de 12 inch. Până la CTIA rămânem cu acest teaser și așteptam cu nerăbdare mai multe detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×