ROM-ul Android 2.3 al lui HTC Desire HD ajunge pe web; În curând lansat și oficial?

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.221 ori
<b>ROM-ul Android 2.3 al lui HTC Desire HD ajunge pe web; În curând lansat și oficial?</b>Unul dintre urmașii popularului HTC Desire, modelul HTC Desire HD va oferi motive de bucurie fanilor Android, deoarece ROM-ul său Gingerbread a ajuns pe web mai devreme decât ar fi trebuit. Prin această scăpare, posesorii de HTC Desire HD pot arunca...

Unul dintre urmașii popularului HTC Desire, modelul HTC Desire HD va oferi motive de bucurie fanilor Android, deoarece ROM-ul său Gingerbread a ajuns pe web mai devreme decât ar fi trebuit. Prin această scăpare, posesorii de HTC Desire HD pot arunca o privire asupra lui Android 2.3, cel puțin neoficial.

Acesta poate fi un semn că handsetul va primi în curând și o actualizare oficială de la Android 2.2 la versiunea 2.3. Deocamdată nu vă recomandăm să testați acest ROM scăpat pe web, dacă nu sunteți un dezvoltator sau măcar familiarizat cu acest tip de software. La această oră hackerii și dezvoltatorii customizează softul, care oferă și o primă privire asupra lui HTC Sense 2.1 pe Desire HD.

Până ce bugurile vor fi rezolvate, ne mulțumim cu Android 2.2 pe urmașul lui Desire și așteptăm o versiune mai stabilă de ROM... Oare care va fi următorul model de smartphone al cărui ROM Gingerbread va ajunge pe web? Să fie tot un HTC, sau un LG, poate un Samsung?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×