Veniturile Google În ultimul trimestru din 2012 (infografic)

2.188 ori
<b>Veniturile Google În ultimul trimestru din 2012 (infografic)</b>Google este pe un trend ascendent. Partea de search funcționează excelent și aduce veniturile cele mai consistente, Android crește frumos și Google Play la fel. Market share-ul pe telefoane de tip smart și pe tablete se află mereu în creștere....

Google este pe un trend ascendent. Partea de search funcționează excelent și aduce veniturile cele mai consistente, Android crește frumos și Google Play la fel. Market share-ul pe telefoane de tip smart și pe tablete se află mereu în creștere.

Câteva date interesante legate de evoluția Google în ultima parte a lui 2012, porțiune care s-a suprapus cu sărbătorile de iarnă:

  • venituri de peste 50 miliarde dolari pe tot anul trecut;
  • profitul pe întreg anul s-a ridicat la 10.75 miliarde dolari;
  • venituri de 14.4 miliarde în Q4 2012;
  • profitul a ajuns la 2.89 miliarde dolari în Q4 2012.

Va fi interesant de văzut pe 2013 ce ne vor rezerva în ce privește evoluția Android cât și planurile lor în ce privește Motorola, eventuale noi telefoane și tablete sub seria Nexus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×