Apple cere o plată suplimentară de 180 milioane de dolari din partea Samsung; procesul brevetelor continuă

757 ori
<b>Apple cere o plată suplimentară de 180 milioane de dolari din partea Samsung; procesul brevetelor continuă</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam despre hotăr&acirc;rea luată de către Samsung ca urmare a &icirc;ncălcării unor brevete Apple. Astfel, producătorul sud-coreean a decis să plătească daune &icirc;n valoare totală de 548 milioane de...

Cu doar câteva zile în urmă aflam despre hotărârea luată de către Samsung ca urmare a încălcării unor brevete Apple. Astfel, producătorul sud-coreean a decis să plătească daune în valoare totală de 548 milioane de dolari către gigantul din Cupertino, o sumă care pe hârtie ar fi trebuit să-i mulțumească pe americani.

Ei bine, se pare că Apple nu este mulțumită de această sumă, motiv pentru care cere instanțelor de judecată o plată suplimentară de aproximativ 180 milioane de dolari din partea celor de la Samsung.

După cum știm deja, povestea din spatele acestui proces datează din anul 2011, moment în care Apple intenta un proces contra Samsung, pe motivul că smartphone-urile lansate copiau design-ul lui iPhone. Ulterior, în 2012, instanța a decis că sud-coreenii se fac buni de plata a sumei totale de 930 milioane de dolari.

În luna mai a acestui an, Samsung a plătit suma de 382 milioane de dolari, iar restul de 548 milioane dolari chiar în urmă cu o săptămână pe data de 14 decembrie. Dacă Curtea Supremă le va da dreptate și de data aceasta celor de la Apple, rămâne de văzut în lunile care urmează.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×