Sony Xperia XA2 și XA2 Ultra primesc randări detaliate; vedem cum arată și Xperia L2

1.277 ori
<b>Sony Xperia XA2 și XA2 Ultra primesc randări detaliate; vedem cum arată și Xperia L2</b>În perioada următoare ne așteptăm și la debutul unor noi telefoane Sony, modele printre care se numără Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra și totodată Xperia L2. Până ne convingem dacă lansarea vine la CES sau mai degrabă la MWC, avem ocazia

Japonezii de la Sony pregătesc lansarea unor noi terminale mobile acum la început de 2018, modele printre care se numără Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra și nu în ultimul rând Xperia L2. Până când ne convingem dacă produsele enumerate aici sosesc la CES sau MWC mai degrabă, avem ocazia să privim asupra unor randări detaliate realizate pe seama unor scheme CAD din fabrică a dispozitivelor de față.

Mai sus vedeți o galerie cu randările modelelor XA2 și XA2 Ultra, terminale ce împart același design, diferența fiind încă o dată reprezentată de către diagonala adoptată de fiecare în parte. Cu toate că muchiile laterale ale ecranului sunt foarte înguste, marginile de sus și jos rămân la dimensiuni uriașe - elemente pe care nimeni nu le apreciază, mai ales că nu este vorba nici măcar de un setup de difuzoare stereo care să explice spațiul ocupat..

Vedem cum telefoanele aduc și porturi USB Type-C, scanner de amprente în spate, ba chiar și jack audio. Camera foto din spate este plasată central și un lucru bun este acela că se păstrează și butonul pentru shutter foto.

Cât despre Sony Xperia L2, acesta va fi un telefon de buget cu dotări precum display de 5.5 inch, procesor Snapdragon 630, 4 GB RAM și Android Nougat. Va măsura 9.8 mm în grosime ce ne duce cu gândul la o baterie mai generoasă și așa cum vedeți în randări, handset-ul va avea margini laterale înguste în jurul ecranului și o carcasă cu spate ușor curbat care amintește de un Xperia mai vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×